Vacature
Medewerker schoonmaak - omgeving Geldermalsen
5 tot 10 uren per week

Als medewerker schoonmaak zorg jij dat ons uitgebreide assortiment zorghulpmiddelen er altijd spik-en-span bijstaat. Je volgt hierbij de schoonmaakprotocollen, zodat dankzij jou de hulpmiddelen weer opnieuw gebruikt kunnen worden.


Voor onze vestiging in Deil (omgeving Geldermalsen) zoeken wij een enthousiaste medewerker schoonmaak voor 5 tot 10 uren per week.

Rolstoelen


Test

Scootmobielen


Test

Driewielfietsen


Test

Wij zoeken jou


Wil jij een bedrage leveren aan het opleveren van schone en gedesinfecteerde zorghulpmiddelen voor zorginstellingen? Ben jij nauwkeurig? En vind jij het geen probleem om fysiek zwaarder werk te doen? Lees dan snel verder want misschien zoeken we jou!


Herken jij je in de volgende punten?  • Je bent nauwkeurig in het opvolgen van protocollen

  • Je werkt zelfstandig

  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

  • Je weet van aanpakken


Dit hebben we jou te bieden  • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s

  • Een afwisselende en uitdagende baan, waar geen dag hetzelfde is

  • Een prettige werksfeer bij een mensgerichte organisatie met hart voor de zorg

  • De werktijden zijn flexibel en in overleg in te vullen

  • Een salaris van maximaal € 2.500 bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week), afhankelijk van kennis en ervaring

  • Reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) en een pensioenregeling


Meneer Kooi


Als totaalleverancier van zorghulpmiddelen leveren we de beste oplossingen. We helpen zorgverleners bij de keuze van producten en bijbehorende diensten met gevraagd en ongevraagd advies. Ons doel is om naast onze klanten te staan, als goede collega’s. Een samenwerking vanuit een persoonlijke benadering. Niet enkel als leverancier, maar een partnerschap waarin we samenwerken. Onze aanpak draait om het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de zorg. Innovaties voor zorgverleners introduceren. Een aanspreekpunt en eerlijk advies over de beste oplossing. Dat is wat ons drijft.


Geïnteresseerd? Reageer dan snel!


Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Dan ontvangen we je motivatie en cv graag via het platform van Indeed. We hanteren geen sluitingstermijn, met geschikte kandidaten plannen we direct een gesprek.


Wil je meer weten over de functie of onze organisatie? Neem dan gerust contact op met Jan. Dat kan telefonisch via 088 111 4000 of stuur een e-mail naar sollicitatie@meneerkooi.nl. Jan is teamleider service & logistiek, hij kan alle vragen over de functie, organisatie en de procedure beantwoorden.Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Rolstoelen


Test

Scootmobielen


Test

Driewielfietsen


Test

Wij zijn
Meneer
Kooi.