Vacature
Administratief medewerker inkoop
32 - 40 uur per week

Als administratief medewerker inkoop beheer je ons uitgebreide assortiment zorghulpmiddelen. Jij houdt ons artikelbestand actueel, zorgt voor voldoende voorraad en de correcte administratieve afhandeling daarvan. Want een snelle levering is voor onze klanten essentieel. Zo draag jij bij aan een goede zorg!


Een voorbeeld:


Het assortiment van Meneer Kooi wordt uitgebreid met een matras. Je hebt inmiddels alle artikelinformatie verzameld, neemt het matras in het artikelbestand op en informeert je collega’s. Je plaatst inkoopbestellingen bij fabrikanten en importeurs en verwerkt de ontvangen orderbevestigingen. Je komt erachter dat een onderdeel dat volgende week geleverd zou worden, pas over drie weken geleverd wordt. Je informeert je collega’s van de binnendienst zodat zij - in overleg met de klant - tot een passende oplossing kunnen komen.

Rolstoelen


Test

Scootmobielen


Test

Driewielfietsen


Test

Wij zoeken jou


Om onze klanten nog beter te bedienen, zoeken we - ter uitbreiding van ons team - een enthousiaste administratief medewerker inkoop. Wil jij een bijdrage leveren aan een up-to-date productassortiment voor zorginstellingen? Heb jij affiniteit met voorraad- en artikelbeheer? En ben jij nauwkeurig? Lees dan snel verder want misschien zoeken we jou!


Herken jij je in de volgende punten? • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je communicatieve skills zijn dik in orde

 • Je bent accuraat en je durft vragen te stellen

 • Je hebt affiniteit en/of ervaring met inkoopbestellingen, voorraad- en artikelbeheer

 • Je hebt een afgeronde opleiding op Mbo-niveau 4

 • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden


Dit hebben we jou te bieden • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s

 • Een afwisselende en uitdagende baan, waar geen dag hetzelfde is

 • Een prettige werksfeer bij een mensgerichte organisatie met hart voor de zorg

 • Een salaris tussen de € 2.000 en € 3.100 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring

 • Reiskostenvergoeding (woon-werkverkeer) en een pensioenregeling


Meneer Kooi


Als totaalleverancier van zorghulpmiddelen leveren we de beste oplossingen. We helpen zorgverleners bij de keuze van producten en bijbehorende diensten met gevraagd en ongevraagd advies. Ons doel is om naast onze klanten te staan, als goede collega’s. Een samenwerking vanuit een persoonlijke benadering. Niet enkel als leverancier, maar een partnerschap waarin we samenwerken. Onze aanpak draait om het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de zorg. Innovaties voor zorgverleners introduceren. Een aanspreekpunt en eerlijk advies over de beste oplossing. Dat is wat ons drijft.


Geïnteresseerd? Reageer dan snel!


Ben jij de nieuwe collega die we zoeken voor ons artikel- en voorraadbeheer? Dan ontvangen we je motivatie en cv graag via het platform van Indeed. We hanteren geen sluitingstermijn, met geschikte kandidaten plannen we direct een gesprek.


Wil je meer weten over de functie of onze organisatie? Neem dan gerust contact op met Bram. Dat kan telefonisch op nummer 088 111 4009 of stuur een e-mail naar sollicitatie@meneerkooi.nl. Bram is teamleider binnendienst, hij kan alle vragen over de functie, Meneer Kooi en de procedure beantwoorden.


Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Rolstoelen


Test

Scootmobielen


Test

Driewielfietsen


Test

Wij zijn
Meneer
Kooi.