Vacature
Onderhoudsmonteur zorghulpmiddelen regio Meppel - Zwolle
(32-40 uur per week)

Jij vervult als onderhoudsmonteur een belangrijke rol in ons team. Je bent hét visitekaartje van Meneer Kooi. Dagelijks kom je bij klanten, waar je een positieve indruk achterlaat. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de zorghulpmiddelen die bij de klant staan. Je komt uit regio Meppel – Zwolle, en bent daar veel aan het werk. Maar je vindt het geen probleem om af en toe ergens anders heen te rijden om een collega uit de brand te helpen. Je registreert je werkzaamheden nauwkeurig. En niet te vergeten: jij bent ons extra paar ogen. Je laat het de accountmanager of technisch adviseur weten als je iets opvalt.


Jouw werkdag


Je begint met het doornemen van de planning van vandaag. Vandaag ga je naar een verpleeghuis in Meppel. Het onderhoud van douche- en toiletstoelen en bedden staat daar op de planning. Je verricht een aantal reparaties en verwerkt daarna je administratie. De medewerkers op de zorglocatie blij én jij blij. Weer een geslaagde dag!

Rolstoelen


Test

Scootmobielen


Test

Driewielfietsen


Test

Wij zoeken jou


Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan waarbij je veel onderweg bent, veel klantcontact hebt én ervoor zorgt dat onze klanten tevreden zijn? Heb je affiniteit met zorg en houd je wel van een technische uitdaging? Als je dan ook nog een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt, dan zoeken wij jou!


Herken jij je in de volgende punten? • Je bent klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je vindt het leuk om een gedeelte van je dag in contact te zijn met mensen

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op Mbo-niveau 3 (mechatronica, elektronica, werktuigbouwkunde of je hebt ervaring als automonteur en functioneert op Mbo-niveau 3)

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

 • Je bent graag veel op pad

 • Je wilt graag leren en jezelf verder ontwikkelen

 • Je houdt van afwisseling en zelfstandig werken


Dit hebben we jou te bieden • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s

 • Een zeer afwisselende functie met klantcontact en afstemming met je collega’s

 • Een prettige werksfeer bij een persoonlijke en mensgerichte organisatie met hart voor de zorg

 • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband

 • Interne opleiding door onze zeer ervaren collega’s

 • Opleiding bij fabrikanten en importeurs, met certificering

 • Een salaris van maximaal € 3.200 bruto per maand


Meneer Kooi


Als totaalleverancier van zorghulpmiddelen leveren we de beste oplossingen. We helpen zorgverleners bij de keuze van producten en bijbehorende diensten met (on)gevraagd advies. Wij staan naast onze klanten, als goede collega’s. We werken vanuit een partnerschap en zijn niet alleen de leverancier. Onze aanpak draait om het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de zorg. Innovaties introduceren voor zorgverleners. Een aanspreekpunt zijn en eerlijk advies geven over de beste oplossing. Dat is wat ons drijft.


Geïnteresseerd? Reageer dan snel!


Ben jij onze nieuwe onderhoudsmonteur? We maken graag kennis met je! Via indeed kun je ons je cv en motivatie sturen.


Heb je nog vragen over de functie, Meneer Kooi of de procedure? Neem dan contact op met Jan de Jong, teamleider service & logistiek. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 088 111 4000 of via sollicitatie@meneerkooi.nl.Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Rolstoelen


Test

Scootmobielen


Test

Driewielfietsen


Test

Wij zijn
Meneer
Kooi.