Vacature
Servicemonteur – Overijssel

Binnen het serviceteam ben jij een zeer belangrijke schakel. Je bent verantwoordelijk voor periodiek onderhoud en het keuren van hulpmiddelen bij zorginstellingen, maar ook voor service en reparaties. Een alleskunner op het gebied van techniek en het visitekaartje van onze organisatie. Je werkgebied beslaat omgeving Overijssel, bij voorkeur ben je woonachtig in deze provincie, maar je vindt het geen probleem om incidenteel naar bijvoorbeeld Friesland te rijden om een collega te helpen. En niet te vergeten: je hebt een belangrijke signaleringsfunctie op het moment dat je bij een klant binnenloopt. Jij bent ons extra paar ogen en informeert de accountmanager of technisch adviseur als zaken je opvallen.


Een voorbeeld:


in een verpleeghuis heb je gisteren het jaarlijks onderhoud van tilliften en bedden uitgevoerd. Vandaag heeft de planning een aantal servicemeldingen en storingen voor je op de planning gezet. Door middel van nachtdistributie is je bus voorzien van de juiste onderdelen en kun je 's ochtends meteen goed voorbereid op pad. Aan het eind van de dag zit het een beetje tegen, de laatste reparatie wil niet helemaal vlotten en blijkt complexer te zijn dan verwacht. Je maakt de reparatie af, ondanks dat het al 17:30 uur is. Je gaat namelijk pas fijn naar huis als je de klant hebt geholpen. Om 17:45 ben je klaar en verwerk je de administratie van die dag en dan snel naar huis!

Rolstoelen


Test

Scootmobielen


Test

Driewielfietsen


Test

Wij zoeken jou


Ben jij op zoek naar een afwisselende baan met veel klantcontact en technische uitdagingen? Een functie waarvoor je met je bus onze (en dus ook jouw) klanten bedient? Beschik je over behoorlijk wat skills op het gebied van servicegerichte communicatie? Lees dan snel verder want misschien zoeken we jou!


Herken jij je in de volgende punten? • Je bent klantgericht en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 • Je vindt het leuk om een gedeelte van je dag in contact te zijn met mensen

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op Mbo-niveau 4 (mechatronica, elektronica, werktuigbouwkunde of je hebt ervaring als automonteur en functioneert op Mbo-niveau 4)

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

 • Je vindt leuk om veel ‘op pad’ te zijn

 • Je communicatieve skills zijn dik in orde

 • Je bent ambitieus en wilt graag leren en jezelf verder ontwikkelen

 • Je houdt van afwisseling en zelfstandig werken


Dit hebben we jou te bieden • Betrokken, enthousiaste en ambitieuze collega’s

 • Een afwisselende functie met veel klantcontact en afstemming met je collega’s

 • Een prettige werksfeer bij een persoonlijke en mensgerichte organisatie met hart voor de zorg

 • Een contract voor zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband

 • Een salaris van maximaal € 3.400 bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring

 • Opleiding bij fabrikanten en importeurs, met certificering

 • Interne opleiding door zeer ervaren collega’s

 • Een servicebus, ingericht t.b.v. jouw werkgebied


Meneer Kooi


Als totaalleverancier van zorghulpmiddelen leveren we de beste oplossingen. We helpen zorgverleners bij de keuze van producten en bijbehorende diensten met gevraagd en ongevraagd advies. Ons doel is om naast onze klanten te staan, als goede collega’s. Een samenwerking vanuit een persoonlijke benadering. Niet enkel als leverancier, maar een partnerschap waarin we samenwerken. Onze aanpak draait om het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de zorg. Innovaties voor zorgverleners introduceren. Een aanspreekpunt en eerlijk advies over de beste oplossing. Dat is wat ons drijft.


Geïnteresseerd? Reageer dan snel!


Ben jij de nieuwe collega die we zoeken voor het service- en onderhoudsteam? We ontvangen je sollicitatie graag via het platform van Indeed.


Wil je meer weten over de functie of onze organisatie? Neem dan gerust contact op met Jan. Dat kan telefonisch via 088 111 4000 of stuur een e-mail naar sollicitatie@meneerkooi.nl. Jan is teamleider service & logistiek, hij kan alle vragen over de functie, organisatie en de procedure beantwoorden.Acquisitie door werving- en selectiebureaus wordt niet op prijs gesteld.

Rolstoelen


Test

Scootmobielen


Test

Driewielfietsen


Test

Wij zijn
Meneer
Kooi.