Zorgmeubilair

Een fauteuil om in te relaxen, een sta-op stoel of juist een schommelstoel. Zorgmeubilair kan uitkomst bieden. Bij Meneer Kooi bieden we verschillende oplossingen aan. Om comfort te verhogen, de zorg te verbeteren en om rust te creëren.

Fitform 564 ZEN Zorgstoel


Deze zorgstoel is niet alleen een relaxfauteuil met sta-op functie. De stoel is uitgerust met Slow Motion schommelbeweging, die instelbaar is op twee snelheden. Onderzoek heeft aangetoond dat cliënten die de stoel gebruiken rustiger worden en meer ontspannen zijn. De zitondersteuning is op maat instelbaar en heeft bovendien een sta-op en relaxfunctie.

Fitform 570 Vario sta-op stoel


Deze relaxfauteuil heeft een instelbare zithoogte en –diepte en armleuninghoogte. Je kunt in de stoel zitten en liggen dankzij de elektrisch verstelbare rugleuning, kantelverstelling en voetensteun. De sta-opfunctie helpt je bij het overeind komen.

Relaxfauteuil


Deze stoel is geschikt om in de huiskamer te zetten. De stoel heeft een zit- en ligfunctie met elektrisch verstelbare rugleuning en voetensteun en is optioneel verkrijgbaar met sta-opfunctie. Dankzij de grote wielen en een duwbeugel is de stoel eenvoudig te verplaatsen.

Trippelstoel Solus


Een trippelstoel is een hoogwaardige werkstoel met goed zitcomfort. Bij deze stoel zit meer ruimte in het onderframe, zodat je kunt trippelen. De stoel is ook geschikt voor mensen die niet lang kunnen lopen en zich toch op een eenvoudige manier in huis willen verplaatsen.