Sta- en loophulpmiddelen

Met onze sta- en loophulpmiddelen wordt het mogelijk om veiliger op te staan en veiliger te lopen. Voor veel mensen geeft dit belangrijke ondersteuning, extra zekerheid en de mogelijkheid om mobiel te worden of blijven.

Assist Flexi


De Assist Flexi is een compacte sta-op en transferhulpmiddel met verstelbare pootspreiding. De Assist Flexi is een prima hulpmiddel voor zorgvragers met een beperkte sta- en loopfunctie. De Assist Flexi is heel goed bruikbaar om de zorgvrager vanuit een stoel of vanaf de bedrand te helpen bij het opstaan en te verplaatsen naar bijvoorbeeld het toilet. De zitplaten zijn eenvoudig onder het zitvlak aan te brengen voor het geval de zorgvrager niet te lang kan staan.

Assist Narrow


De Assist Narrow is een compacte sta-op en transferhulpmiddel. De Assist Narrow is een prima hulpmiddel voor zorgvragers met een beperkte sta- en loopfunctie. De Assist Narrow is heel goed bruikbaar om de zorgvrager vanuit een stoel of vanaf de bedrand te helpen bij het opstaan en te verplaatsen naar bijvoorbeeld het toilet. De zitplaten zijn eenvoudig onder het zitvlak aan te brengen voor het geval de zorgvrager niet te lang kan staan.

Assist Walker


De Walker Standaard geeft tijdens het lopen steun en zekerheid aan de gebruiker om zich onafhankelijk te kunnen verplaatsen. De Walker kan ook gebruikt worden als opstahulp voor het gaan staan vanuit een stoel of vanaf bed.

Assist Flexi elektrisch


De Assist Flexi elektrisch is een compacte sta-op en transferhulpmiddel en is elektrisch in hoogte en breedte verstelbaar. De Assist Flexi elektrisch is een prima hulpmiddel voor zorgvragers met een beperkte sta- en loopfunctie. De Assist Flexi is heel goed bruikbaar om de zorgvrager vanuit een stoel of vanaf de bedrand te helpen bij het opstaan en te verplaatsen naar bijvoorbeeld het toilet. De zitplaten zijn eenvoudig onder het zitvlak aan te brengen voor het geval de zorgvrager niet te lang kan staan.

Bea deluxe


Bea deluxe biedt zorgvragers ondersteuning bij het staan. Deze opstahulp is met name geschikt voor zorgvragers die nog wel de mogelijkheid hebben zelfstandig te kunnen gaan staan, maar moeite hebben met lopen of het maken van een transfer. Met behulp van de Bea deluxe kan de zorgvrager naar iedere gewenste plaats worden gereden. Tijdens het vervoer bestaat ook de mogelijkheid om te gaan zitten.