Sta- en loophulpmiddelen

Met onze sta- en loophulpmiddelen wordt het mogelijk om veiliger op te staan en veiliger te lopen. Voor veel mensen geeft dit belangrijke ondersteuning, extra zekerheid en de mogelijkheid om mobiel te worden of blijven.

Assist


De Assist is een sta-op en transferhulpmiddel dat de zelfredzaamheid van de cliënt ondersteunt en stimuleert. De cliënt levert een actieve bijdrage aan het opstaan. Deze compacte sta-op hulp heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De Assist heeft een pootspreiding met een voetpedaal en en is geschikt voor cliënten tot 185 kg.

Mover Small


De Mover Small is een sta-op en transferhulpmiddel met smallere voorpoten. Zo kan de Mover Small eenvoudiger onder een smalle (rol)stoel gereden worden. Met de Mover Small help je de cliënt eenvoudig vanuit een stoel of vanaf de bedrand bij het opstaan en verplaatsen naar bijvoorbeeld het toilet. De zitplaten zijn eenvoudig onder het zitvlak aan te brengen en staan een beetje schuin, waardoor de cliënt in een actievere houding zit en beter kan opstaan.

Mover Flexi


De Mover Flexi is een sta-op en transferhulpmiddel met verstelbare pootspreiding. De pootspreiding is handmatig verstelbaar in drie standen. Met de Mover Flexi Base help je de cliënt vanuit een stoel of vanaf de bedrand bij het opstaan en verplaatsen naar bijvoorbeeld het toilet. De zitplaten zijn eenvoudig onder het zitvlak aan te brengen en staan een beetje schuin, waardoor de cliënt in een actievere houding zit en beter kan opstaan.

Mover Flexi Electric


De Mover Flexi Electric is een combinatie van een actieve tillift en een Mover. De Mover Flexi Electric heeft een elektrische hoog-laag verstelling en elektrische pootspreiding. Met de Mover Flexi Electric help je een cliënt die moeite heeft met opstaan van een zittende naar een staande houding. Je gebruikt hierbij een sta-op tilband. De voetsteun, zitplaten, kniesteunen, handgrepen en tilband geven de cliënt tijdens de transfer een veilig gevoel.

Bea deLuxe


De Bea deLuxe ondersteunt cliënten bij het staan. Deze opstahulp is geschikt voor cliënten die nog wel zelfstandig kunnen gaan staan, maar moeite hebben met lopen of het maken van een transfer. Met de Bea DeLuxe kan de cliënt naar elke gewenste plaats worden gereden, staand of zittend.