Tilbanden

Onze til- en transferhulpmiddelen helpen de cliƫnt zo veilig mogelijk te verplaatsen. Ze worden met zorg geselecteerd op de nieuwste technieken waarmee de ergonomische belasting voor de verzorgende zo laag mogelijk is of zelfs geheel wordt weggenomen. Met de inzet van dit type nieuwe technieken neemt het ziekteverzuim op nek- en schouderklachten daadwerkelijk af.

Corsetband


De corsetband is gemaakt van een eenvoudig te reinigen polyesterstof. Er kan worden gekozen voor bevestiging met lussen of clips. De corsetband is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Rugsteunband


De rugsteunband is gemaakt van traagschuim.en daardoor erg zacht en comfortabel in gebruik. Er kan worden gekozen voor bevestiging met lussen of clips en heeft een universele maat.

Seamless netverblijfstilband


De net verblijfstilband ondersteunt volledig de billen en geeft daardoor een extra veilig en comfortabel gevoel. Er kan worden gekozen voor bevestiging met lussen of clips. De verblijfstilband is verkrijgbaar in veel verschillende maten (XXS - XXL).

Seamless verblijfstilband


De Seamless verblijfstilband met een uiterst comfortabele pasvorm. Er kan worden gekozen voor bevestiging met lussen of clips. De verblijfstilband is verkrijgbaar in veel verschillende maten (XXS - XXL).

Standaard netband


De standaard netband is gemaakt van polyester met een open structuur om water af te voeren. De stof is glad en daardoor makkelijk aan te brengen. Er kan worden gekozen voor bevestiging met lussen of clips. De verblijfstilband is verkrijgbaar in veel verschillende maten (XXS - XXL).

Standaard tilband


De standaard tilband is gemaakt van polyester met een open structuur. De stof is glad en daardoor makkelijk aan te brengen. Er kan worden gekozen voor bevestiging met lussen of clips. De verblijfstilband is verkrijgbaar in veel verschillende maten (XXS - XXL).

Toiletband met voorsluiting


De toiletband met voorsluiting is gemaakt van hoogwaardig polyester en is en makkelijk schoon te maken. Er kan worden gekozen voor bevestiging met lussen of clips. De toiletband is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.

Toiletband met hoofdsteun


De toiletband met hoofdsteun is gemaakt van hoogwaardig polyester en is en makkelijk schoon te maken. Er kan worden gekozen voor bevestiging met lussen of clips. Voorsluiting is optioneel. De toiletband is verkrijgbaar in de maten S, M, L en XL.