De juiste hulpmiddelen kunnen de kwaliteit van levens écht verbeteren.

Als onafhankelijk leverancier van hulpmiddelen in de zorgsector leveren we kwalitatieve en innovatieve producten aan zorgcentra. We willen het verschil maken met écht goede oplossingen voor zorgvraagstukken. Daarom laten we je niet alleen kiezen uit ons standaard aanbod van hulpmiddelen. We kijken mee naar je situatie en gaan op zoek naar oplossingen waarmee je écht geholpen bent. Ook als dat betekent dat we innovaties moeten vinden of ontwikkelen om oplossingen te bieden die er nu nog niet zijn.


Wij bieden niet alleen hulpmiddelen aan, we hebben er ook écht verstand van en helpen graag met het meest passende advies. Hoe je dat merkt? We adviseren niet simpelweg een nieuw middel, maar kijken hoe we echt kunnen helpen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld meten welke inspanning nodig is om je huidige tillift te bedienen. Op basis van die informatie kijken we naar oplossingen waarmee je écht geholpen bent. Soms blijkt een extra scholing of technische aanpassing al genoeg. Zo niet, dan adviseren we een nieuw hulpmiddel dat het verschil kan maken.

Persoonlijk beschermingsmiddelen


Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn er om jou als zorgverlener te beschermen. Wij kunnen snel kwalitatief goede persoonlijke beschermingsmiddelen leveren.

Meer informatie

Bedden en matrassen


Als je cliënt beperkte fysieke mogelijkheden heeft zijn een goed bed en matras nog belangrijker. De juiste instelbaarheid qua hoogte/laagte, het ligcomfort en andere opties dragen bij aan de veiligheid van de cliënt en de zorgverlener. En natuurlijk aan de kwaliteit van leven van de cliënt.

Meer informatie

Til- en transferhulpmiddelen


Onze til- en transferhulpmiddelen helpen de cliënt zo veilig mogelijk te verplaatsen. We selecteren ze met zorg, we kiezen voor de nieuwste technieken waarmee de ergonomische belasting voor de zorgverlener zo laag mogelijk is of zelfs helemaal wordt weggenomen. Zo kunnen wij bijdragen aan het verlagen van ziekteverzuim door nek- en schouderklachten.

Meer informatie

Bad-, douche- en toilethulpmiddelen


Zorg in de badkamer vraagt extra aandacht voor efficiëntie. Daarom bieden wij de nieuwste oplossingen en meest effectieve producten die in kleine natte ruimtes het best tot hun recht komen. Producten die ergonomisch gezien gezond én efficiënt zijn in gebruik. Juist in die kleinere ruimtes.

Meer informatie

Anti-decubitus materialen


Preventie van decubitus en zorgen voor een snelle genezing, daar gaat het om bij doorliggen. Wij hebben onze anti-decubitus matrassen en zitkussens dan ook met zorg geselecteerd om te helpen bij een effectief anti-decubitusbeleid.

Meer informatie

Obesitas hulpmiddelen


Standaard hulpmiddelen kunnen en mogen vaak niet gebruikt worden bij cliënten met obesitas. Daarom bieden wij specifieke hulpmiddelen die geschikt zijn voor deze groep. Zorghulpmiddelen die de veiligste oplossing bieden, passen bij aanvullende zorgbehoeften en het voorkomen van fysieke overbelasting bij de zorgverlener.

Meer informatie

Medisch meubilair


Ons meubilair is er niet alleen voor de patiënt, maar ook voor de zorgverlener in ziekenhuizen en zorgcentra. Van behandelstoelen en stahulpen, tot tabouretten en zadelkrukken. Daarin bieden we verschillende oplossingen. Comfortabel en op maat.

Meer informatie

Zorgmeubilair


Een fauteuil om in te relaxen, een sta-op stoel of juist een schommelstoel. Zorgmeubilair kan uitkomst bieden. Bij Meneer Kooi bieden we verschillende oplossingen aan. Om comfort te verhogen, de zorg te verbeteren en om rust te creëren.

Meer informatie

Patiënten- en behandelstoelen


Onze patiënten- en behandelstoelen kunnen naar wens worden gemaakt. Rekening houdend met het gebruik, de omgeving en het soort behandeling. Denk aan bloedprikstoelen, podologiestoelen en one-day-surgery-stoelen. Alles om fijn en productief te werken.

Meer informatie

Persoonsgebonden hulpmiddelen


Persoonsgebonden hulpmiddelen worden separaat door het Zorgkantoor vergoed. Denk bijvoorbeeld aan een rolstoel, scootmobiel of een driewielfiets. Het budget wordt specifiek per hulpmiddel aangevraagd vanuit de Wet langdurige zorg. Meneer Kooi heeft een persoonlijke aanpak en levert maatwerk, afgestemd op het ziektebeeld en behoefte van de cliënt.

Meer informatie

Aangepaste fietsen


Wanneer fietsen op een tweewielfiets niet meer mogelijk is, denken we graag met je mee over een goed en veilig alternatief. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een driewielfiets, zitdriewielfiets, vierwielfiets, rolstoelfiets, tandem, duofiets, scootmobielfiets, transportfiets of een loopfiets.

Meer informatie

Overige hulpmiddelen


We zijn een totaalleverancier en bieden maatwerk. Bijvoorbeeld in het geval van revalidatiehulpmiddelen of andere productgroepen, zoals weegapparatuur en producten voor de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Voor specifieke vragen denken we graag mee. Neem contact op, dan gaan we graag in gesprek!

Meer informatie

De beste zorgoplossingen vanuit een goed partnerschap.

Als partner helpen we je graag goed bij de juiste keuze voor de aanschaf van hulpmiddelen en bijbehorende diensten. Denk aan advies, beheer, onderhoud, reparatie en depot met overzicht van de inzet van je hulpmiddelen.

Hoe we helpen →

Aangenaam! Mijn naam is Meneer Kooi.

Ontmoet Meneer Kooi

Vragen? Kennismaken? We staan voor je klaar.

Contact