Bad-, douche- en toilethulpmiddelen

Zorg in de badkamer vraagt extra aandacht voor efficiëntie. Daarom bieden wij de nieuwste oplossingen en meest effectieve producten die in kleine natte ruimtes het best tot hun recht komen. Producten die ergonomisch gezien gezond én efficiënt zijn in gebruik. Juist in die kleinere ruimtes.

Douchestoel Noa135


De Noa135 is de standaarduitvoering van de Noa douchestoel met een maximale capaciteit van 135kg. De Noa beschikt standaard over armleggers waarbij met één druk op de knop een voorsluiting gecreëerd kan worden om de veiligheid van de zorgvrager te waarborgen. Optioneel is er ook een extra gordel leverbaar. Standaard wordt de Noa geleverd met drie geremde wielen en een rijrichtingswiel. Geleiderails voor po of bedpan zijn standaard inbegrepen. De stoel wordt geleverd met de nieuwste, vaste LiPo accu met oplader. De Noa135 is ook verkrijgbaar in een extra lage uitvoering met een instaphoogte van 35cm.

Douchestoel Noa135 Laag


De Noa135 Laag is een extra lage uitvoering van de Noa135 douchestoel met een instaphoogte van 35cm en met een maximale capaciteit 135kg. De stoel beschikt standaard over armleggers waarbij met één druk op de knop een voorsluiting gecreëerd kan worden om de veiligheid van de zorgvrager te waarborgen. Optioneel is er ook een extra gordel leverbaar. Door de verlaging van het onderstel is het mogelijk zeer kleine zorgvragers te verzorgen in de stoel. Standaard wordt de Noa geleverd met drie geremde wielen en een rijrichtingswiel. Geleiderails voor po of bedpan zijn standaard inbegrepen. De stoel wordt geleverd met de nieuwste, vaste LiPo accu met oplader met een grote capaciteit.

Douchestoel Noa190


De Noa190 is de uitvoering met een maximale draagcapaciteit van 190kg. De Noa beschikt standaard over armleggers waarbij met één druk op de knop een voorsluiting gecreëerd kan worden om de veiligheid van de zorgvrager te waarborgen. Optioneel is er ook een extra gordel leverbaar. Standaard wordt de Noa geleverd met drie geremde wielen en een rijrichtingswiel. Geleiderails voor po en of bedpan is inbegrepen. De stoel wordt geleverd met de nieuwste, vaste LiPo accu met oplader met een grote capaciteit.

Toba douchestoel


De TOBA is een elektrische hoog/laag verstelbare douche/toiletstoel met elektrische kantelverstelling. De TOBA hoog/laag douchestoelen zijn ontworpen voor algemeen gebruik maar zijn met een uitgebreid pakket standaarden maatwerkopties aan te passen aan complexe zorgsituaties. De nieuwe TOBA douchestoel was al leverbaar in de Basic en XL uitvoering en is nu ook weer leverbaar in de uitvoering Extra laag, Junior en Move. Met de 5 verschillende modellen is er voor iedereen een passende oplossing te bedenken.

Omega toiletstoel


De Invacare Omega Eco H440 toiletstoel is de juiste keuze als u comfort en design wilt combineren. Door de snelle instelbaarheid van de hoogte en de uitsparing in deze toiletstoel is hij moeiteloos door iedereen te gebruiken. Deze toiletstoel kan zelfstandig, met po, of over de bestaande toiletpot worden gebruikt.

Reflex douche-toiletstoel


De elektrisch in hoogte verstelbare douche-toiletstoel Reflex is een hulpmiddel voor het ergonomisch verantwoord verzorgen en wassen van de cliënt. Voor zowel de cliënt als de verzorger is het comfort optimaal. De Reflex kan, met gebruik van een ondersteek / emmer of in combinatie met een toilet, ook worden gebruikt als toiletstoel.

Ocean Ergo


Persoonlijke verzorging is een belangrijk onderdeel van iemands leven en welzijn. De Aquatec Ocean Ergo douche-/toiletstoelen zijn ontworpen met zitcomfort, onafhankelijkheid en veiligheid als uitgangspunten. Gebaseerd op het bekende Aquatec Ocean assortiment, omvat de Ocean Ergo Familie een reeks nieuwe functies, ontworpen om persoonlijke zorgactiviteiten voor zowel de gebruiker als de verzorger, te vergemakkelijken. Deze stoel kan tevens worden uitgevoerd met 24" inch wielen.

Zido douchestoel hydraulisch


Wanneer zorgvragers tijdens het douchen nog wel iets kunnen meewerken, dan is de Zido hydraulisch een ideale douchestoel. Het biedt de zorgvrager de mogelijkheid zich zittend te laten douchen. Vaardigheden die de zorgvrager nog bezit, worden gestimuleerd om zoveel mogelijk zelf te (blijven) doen. De Zido hydraulisch heeft dankzij de voorsluiting en ergonomische vormgeving een veiliger en goed zitcomfort.

Zido douchestoel elektrisch


De Zido is een elektrisch in hoogte verstelbare en kantelbare douche-toiletstoel. De douche-toilestoel is de perfecte oplossing voor het douchen en het toiletbezoek van ouderen en mindervaliden. De ergonomische vormgeving van de douche-toiletstoel zorgt voor veel comfort. Door de kantelfunctie ontstaat een optimale zitbalans voor de zorgvrager. Daarbij helpt de kantelfunctie van de douche-toilestoel de zorgvrager opstaan, door de douchestoel iets voorover te kantelen.

Shado douchewagen


De Shado 200 douchewagen is met een binnenlengte van 186 cm en een maximale belasting tot 200 kg het meest verkochte model in Nederland. De Shado 240 heeft zelfs een maximale belasting tot 240 kg. De Shado is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en obese uitvoering.

Douchebrancard Marina


De douchebrancard Marina is een hulpmiddel voor het ergonomisch verantwoord verzorgen en wassen van clienten. Voor zowel de client als de verzorger is het comfort optimaal.

Douchebrancard TR 3200


De vernieuwde douche-badwagen TR 3200 biedt een veilige en ergonomische werkomgeving voor de zorgverlener. De twee kolommen zorgen voor een goede stabiliteit, waardoor de cliënt zich veilig en zeker voelt in de douche-badwagen.

Douchebrancard met muurbevestiging


De douchebrancard Sirocco is een hulpmiddel voor het ergonomisch verantwoord verzorgen en wassen van cliënten. Voor zowel de cliënt als de verzorger is het comfort optimaal. De Sirocco bestaat uit een muurframe en een in hoogte verstelbaar ondersteuningsvlak met een zacht matras. De Sirocco is elektrisch in hoogte te verstellen.

GK Compact Bad


Het GK Compact bad is een comfortabel bad dat van alle gemakken is voorzien. Het bad kan vrij in de ruimte worden geplaatst en heeft vier verstelbare poten. De badkuip is in hoogte verstelbaar van 68,5 - 93,5 cm via het controlepaneel dat zich aan het voeteneinde van het bad bevindt.

GK Magic Line


Het GK Magic Line bad biedt een perfecte balans tussen comfortabel baden en gebruiksgemak. De dubbelwandige badkuip is ergonomisch gevormd en gemaakt van glasvezelversterkte polyester met gelcoating. Het bad wordt geactiveerd door middel van een magneetkaart en is in hoogte verstelbaar via elektrische aandrijving. De bediening van het bad gaat via een touchscreen dat zich aan het voeteneinde van het bad bevindt. Het GK Magic Line bad is standaard voorzien van een automatische vulstop, armleuning en veiligheidshandgreep.

Corenhemelbad


De badkuipvloer van het Corenhemelbad is ten opzichte van het Pallieterbad zo’n 40 centimeter langer. Dit hoog/laag bad heeft geen symmetrische vorm, maar een ergonomisch vormgegeven hoofd- en voeteind. Daardoor kan de cliënt geheel languit in bad liggen. Ook dit elektrisch verstelbare bad is technisch en ergonomisch van het allerhoogste niveau en blinkt uit in kwaliteit en betrouwbaarheid. Zelfs met volle belasting en in de hoge stand (werkhouding) blijft het bad stabiel.

Beka Avero Premium


Het Avero Premium plus hoog-laag bad is ontwikkeld in samenwerking met verzorgenden en ergotherapeuten. De ergonomische binnenkant van de badkuip met verlaagde gedeelte voor de benen en de hoogwaardige materialen geven de bewoner de mogelijkheid perfect van een bad te genieten. De vorm van de badkuip en het badonderstel laten een gebruik van alle op de markt beschikbare moderne tilliften mogelijk.