De beste oplossingen vanuit een goed partnerschap.

Totaalleverancier in zorghulpmiddelen.


Aangenaam kennismaken!

Zorg is mensenwerk en het vinden van de beste zorgoplossing begint met een goed gesprek. We komen graag vrijblijvend langs om je te leren kennen. We luisteren naar jouw specifieke vraag en behoefte. En ondertussen denken we al na over de beste oplossing voor jou en je cliënt(en).

Intake

Na onze kennismaking plannen we een intake voor een globale inventarisatie en inspectie van de huidige situatie. We onderzoeken waar en hoe we je het beste kunnen helpen, om vervolgens een passend voorstel te kunnen doen.

Voorstel

Op basis van onze kennismaking en de intake doen wij een voorstel voor een aangename samenwerking. Vanzelfsprekend houden we altijd rekening met specifieke omstandigheden, wensen en het beschikbare budget.

Implementatie

Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaan we samen aan de slag! We doorlopen de stappen vanuit ons voorstel en implementeren de beste oplossing voor jou en je cliënt(en).

Samenwerkingspartner

Werken we samen? Dan investeren wij graag in onze relatie en de lange termijn. Een partnerschap met vaste contactpersonen die voelen als goede collega’s. Ook helpen we graag met alles wat komt kijken bij de afname van zorghulpmiddelen. Van onderhoud tot inzicht en overzicht via een gepersonaliseerd online klantportaal. We denken met je mee over de beste oplossingen voor je cliënt(en). Voor nu en in de toekomst. En we blijven benieuwd naar je ervaring en feedback. Alleen dan maken we de zorg samen écht beter.

We helpen je graag bij de juiste keuze voor de aanschaf van hulpmiddelen en bijbehorende diensten. Zo helpen we je ook met passend advies, beheer, onderhoud, reparatie en depot met overzicht van de inzet van je hulpmiddelen.

Advies


Maatwerkadvies is altijd gebaseerd op een gedegen inventarisatie van de huidige situatie. Goede zorg is nu eenmaal maatwerk. We inspecteren alle hulpmiddelen en registreren de technische en functionele staat. Gewoon bij jou op locatie. Op basis van dit overzicht geven we passend advies met bijbehorend inzicht in de investering die nodig is om op het gewenste kwaliteitsniveau te komen.

Verkoop


Als onafhankelijk leverancier, leveren we kwalitatieve en innovatieve zorghulpmiddelen. Van bedden en tilliften tot medisch meubilair en anti-decubitus materialen. Elk hulpmiddel in ons assortiment heeft onze strenge kwaliteitscontrole doorstaan op het gebied van veiligheid en ergonomie. Vrijwel ieder hulpmiddel kun je op proef krijgen en aanschaf is altijd inclusief levering met gebruiksinstructie.

Verhuur


Behoefte aan flexibiliteit en wil je geen langdurige verplichtingen? Of heb je met spoed, liefst vandaag nog, een hulpmiddel nodig? Kies dan voor de optie shortlease, waarbij je zorghulpmiddelen tijdelijk of permanent huurt. 24/7 spoedlevering behoort ook tot de mogelijkheden.

Beheer en depot


Opslag in depot en het beheer van je totale hulpmiddelenpark uitbesteden? Ook daarmee helpen we graag. Van het verplaatsen van hulpmiddelen tot aan reconditioneren, reiniging en administratie. Depot kan zowel plaatsvinden in ons magazijn als op een eigen locatie. Via onze online depot-applicatie heb je daarnaast altijd inzicht in welke zorghulpmiddelen in het depot staan en welke producten in gebruik zijn bij jou op locatie.

Onderhoud, keuring en reparatie


Met een servicepakket borg je preventief onderhoud, kwalitatieve keuringen en snelle en zorgvuldige reparaties. Onze monteurs en keurmeesters zijn getraind door fabrikanten en verzorgen jaarlijks onderhoud, periodieke keuringen volgens de geldende NEN-normen. Ook zijn we 24/7 bereikbaar bij storingen. Reparaties doen we op locatie of we zorgen op verzoek voor vervangende hulpmiddelen.

Logistieke ondersteuning


Onze afdeling logistiek is naast het reguliere werk rondom leveringen en depot-transport ook incidenteel in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer je zorghulpmiddelen in je zorgcentra wilt verhuizen. Onze vaste medewerkers weten precies hoe ze de producten met zorg moeten verplaatsen en/of vervoeren en ondersteunen je graag bij logistieke uitdagingen!

Training


Zorg is en blijft mensenwerk en de beste zorgoplossing is een combinatie van het juiste hulpmiddel én het juiste gebruik. Daarom bieden we bij ieder product een instructie op locatie. Ook verzorgen we scholing over onderwerpen gerelateerd aan zorghulpmiddelen. Bijvoorbeeld op het gebied van gebruik, ergonomie, innovatie of kwaliteit.

Managementinformatie


We leveren niet alleen hulpmiddelen, maar bieden ook inzicht en overzicht in een gepersonaliseerde online omgeving. Via dit klantportaal zie je al je hulpmiddelen en de staat van onderhoud en storingen. Op basis van managementrapportages krijg je van ons advies over je totale inzet van hulpmiddelen. En het portaal geeft je inzicht in de kosten en investeringen voor je jaarlijkse begroting.

Wat wij belangrijk vinden:

Afspraak is afspraak.

Service waar je blij van wordt.

De beste kwaliteit uit onze eigen ervaring.

De juiste hulpmiddelen kunnen de kwaliteit van levens écht verbeteren.

Zorghulpmiddelen

Vragen? Kennismaken? We staan voor je klaar.

Contact