Aangenaam! Mijn naam is Meneer Kooi.

Partner in zorghulpmiddelen.

De juiste zorghulpmiddelen op het juiste moment en op de juiste plek, kunnen de kwaliteit van levens écht verbeteren. Daar ben ik van overtuigd. Ook weet ik als geen ander dat zorg vooral mensenwerk is en dat het vinden en realiseren van de beste zorgoplossingen valt of staat met een goed partnerschap. Een partnerschap met vaste contactpersonen die voelen als goede collega’s.

Samen de zorg beter maken.

Ik wil de kwaliteit van levens verbeteren en het verschil maken met goede oplossingen voor zorgvraagstukken. Ik luister naar jouw specifieke vraag en denk met je mee over de beste oplossing voor je cliënt. En vanzelfsprekend houd ik altijd rekening met de omstandigheden, wensen en het beschikbare budget. Ook ben ik benieuwd naar je ervaring en feedback, alleen dan maken we de zorg samen beter. 

Het beste voor jou en je cliënt!

Ik ben een nieuw gezicht in de zorghulpmiddelen, met de ervaring van een groep oudgedienden. En, ik ben niet alleen. Iedereen in de zorg heeft een beetje Meneer Kooi in zijn of haar DNA. Een Meneer Kooi die verstand van zaken heeft, die persoonlijk en oprecht is, die betrokken en betrouwbaar is. En samen creëren we de beste zorg voor jou en je cliënt.

Wij zijn
Meneer
Kooi.


De beste zorgoplossingen vanuit een partnerschap.

Hoe we helpen

Vragen? Kennismaken? We staan voor je klaar.

Contact