Patiënten- en behandelstoelen

Onze patiënten- en behandelstoelen kunnen naar wens worden gemaakt. Rekening houdend met het gebruik, de omgeving en het soort behandeling. Denk aan bloedprikstoelen, podologiestoelen en one-day-surgery-stoelen. Alles om fijn en productief te werken.

Arteria bloedafnamestoel


De Arteria Bloedafnamestoel is ontworpen voor gebruik in kleine ruimtes terwijl ze toch maximaal comfort aan de patiënt bieden en gemak voor de zorgprofessional. De Arteria is voorzien van een hendel aan de linker en rechterzijde zodat op ieder gewenst moment de stoel eenvoudig in te stellen is, daarbij beweegt de beensteun automatisch mee met de rugsteun. Standaard worden er twee hoogteverstelbare prikarmleggers meegeleverd.

Arteria podologiestoel


De Arteria podologiestoel is ontworpen voor gebruik in kleine ruimtes terwijl ze toch maximaal comfort aan de patiënt biedt en gemak voor de zorgprofessional. De Arteria podologiestoel is elektrisch in hoogte verstelbaar. De rugleuning kan tot ca. 88º naar achteren versteld worden. De twee beensteunen zijn onafhankelijk van elkaar instelbaar. Standaard is de Arteria 639 voorzien van centraal geremde voorwielen en Stamskin bekleding. Optioneel zijn een papierrolhouder, uitschuifbare enkelsteunen en een hoofdkussen.

Curie podologiestoel


Deze behandelstoel is specifiek ontwikkeld voor onderzoek en behandeling van de voeten. Door de compacte vormgeving past de stoel in vrijwel elke ruimte. Deze Curie staat op een stabiel schotelonderstel en beschikt over een hydraulische voetpomp waarmee de stoel eenvoudig in hoogte te verstellen is. Beide beensteunen zijn in elke hoek te fixeren en zijn in diepte verstelbaar. De naadloze bekleding is snel en eenvoudig te reinigen.

Curie


Breed inzetbare behandelstoel die geschikt is voor diverse onderzoeken en kleine behandelingen. Deze Curie is uitgerust met een centrale voetrem waarmee men de stoel veilig kan fixeren. Standaard is de Curie voorzien van twee vaste armleggers. De naadloze bekleding is snel en eenvoudig te reinigen.

Sella


De Sella is door het lage gewicht, de optimale wendbaarheid en zitcomfort de ideale patiëntenstoel in verpleeg-, verzorgings- en ziekenhuizen. De Sella CX heeft een vaste zithoogte. De hoogteverstelbare modellen (DX, IX en JX) zijn met een voetpomp op een hoogte van 70 cm te brengen. De armleggers zijn wegklapbaar. De Sella IX en JX zijn als extra uitgerust met een sta-op functie dat het uitstappen uit de Sella vergemakkelijkt.

Pura comfort


Unieke behandelstoel die door de vele instelmogelijkheden geschikt is voor algemene behandelingen, kleine medische ingrepen, nierdialyse, chemotherapie, etc. De Pura is kantelbaar en kan geheel naar de behoefte van de patiënt worden ingesteld.