Ontdek de LiftMover

Een forse stap vooruit in arbeidsomstandigheden! 


Met trots presenteren wij de LiftMover! Een superhandige innovatie waarmee je elke manueel verrijdbare tillift zelfrijdend kunt verplaatsen. Deze innovatie vermindert de fysieke belasting van schouders, nek en gewrichten bij het manoeuvreren van tilliften aanzienlijk. Een forse stap vooruit in arbeidsomstandigheden dus!


- Korte leercurve
Eenvoudig in gebruik
Geschikt voor kleine ruimten
Overbelasting onmogelijk
Fun!
Te koppelen aan vrijwel elke lift (universeel)


Overbelasting onmogelijk
De ergonomie bij tillen en transfers verbetert enorm met behulp van de LiftMover. Omdat je plaatsneemt op de mover wordt je onderdeel van de lift en beweegt de lift altijd met je mee. Groot voordeel daarvan is ook dat je ergonomisch gezien niets ‘verkeerd’ kunt doen. Je hoeft alleen je lichaam te verplaatsen en vrijwel geen duw of trekkracht meer uit te voeren, waardoor de belasting van schouders, nek en gewrichten vrijwel nihil zal zijn.


Eenvoud & Fun
De LiftMover is heel intuïtief te bedienen en de leercurve voor gebruik is met gemiddeld vijf minuten bijzonder kort. Het verplaatsen en manoeuvreren met de LiftMover is zelfs zo eenvoudig dat gebruikers het echt als plezierig en leuk ervaren hiermee te werken.


Universele koppeling
De LiftMover is een nieuw type aandrijving op basis van een hoverboard. De koppeling is universeel, waardoor nagenoeg elke manueel verrijdbare tillift kan worden voorzien van een LiftMover.


Zelf ervaren? Plan een demonstratie!

Wel je in de praktijk ervaren hoe de LiftMover werkt? Deze nieuwste ontwikkeling met eigen ogen zien en zelf uitproberen? Meld je dan aan voor een vrijblijvende demonstratie bij jou op locatie.


Plan een Demo in
Wij komen graag bij je op locatie om het gebruik na te bootsen in een kamer waar ook daadwerkelijk zorg plaatsvindt. Zo kan je optimaal ervaren of de LiftMover geschikt is voor jou en je collega’s. Je zult zien dat je het gebruik heel snel (5-10 minuten) onder de knie hebt!


Introductie aanbieding
De investering voor een LiftMover zal (inclusief montage) uitkomen op € 1.995,00 exclusief btw. 
Tijdens de introductiefase kunnen we jullie tijdelijk een aanbieding doen met 50% korting. Hierdoor is nagenoeg elke manueel verrijdbare tillift voor nog geen € 1.000,- zelfrijdend te maken!


Direct een LiftMover aanschaffen of meer informatie?

Neem gerust contact op via 088 111 4000.
Of vul het contactformulier in en we bellen jou.

Graag alle velden invullen.

Wij zijn
Meneer
Kooi.