Overige hulpmiddelen

We zijn een totaalleverancier en bieden maatwerk. Bijvoorbeeld in het geval van revalidatiehulpmiddelen of andere productgroepen, zoals weegapparatuur en producten voor de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Voor specifieke vragen denken we graag mee. Neem contact op, dan gaan we graag in gesprek!

Behandeltafel


De Carewell® behandeltafel is elektrisch of hydraulisch in hoogte verstelbaar. Het hoofdeinde is -30° tot 70° verstelbaar. De toplaag is zacht, naadloos en in verschillende kleuren leverbaar. Door de gelaagde wielen is de behandeltafel eenvoudig te verrijden en manoeuvreren. Zorgvragers zijn goed te behandelen door de eenvoudig verstelbare rugleuning. De behandeltafel is optioneel leverbaar met opklapbare zijhekken. Ook is deze behandeltafel in meerdere maten verkrijgbaar.

Aankleedtafel Vienna


De Vienna aankleedtafel is elektrisch hoog / laag te verstellen en beschikt over een rugverstelling. De tafel beschikt over zijhekken, is bekleed met blauw kunstleer en heeft 4 dubbel geremde kunststof zwenkwielen.

Rolstoel Breezy


De Breezy is een eenvoudig te configureren aluminium rolstoel. Dit en meer maakt dat de Breezy een veelzijdig inzetbare en makkelijk te onderhouden rolstoel is.

Rollators


Onze lichtgewicht rollators hebben een sprekend design, zijn comfortabel, veilig en verkrijgbaar in verschillende modellen, maatvoeringen en kleuren. Er is dus altijd een rollator die bij uw persoonlijke stijl en wensen past.

Rolstoelweegschaal


Veilig, comfortabel en op een prettige manier de cliënt wegen. Deze ergonomische personenweegschaal ondersteunt u daarbij. Door de professionele en eenvoudige werking kan men op een simpele manier patiënten wegen die in een rolstoel zitten.

Bedpanspoeler Piccolo


De pospoeler/bedpanspoeler Piccolo is klein in afmeting, maar groot in mogelijkheden. De Piccolo levert de juiste resultaten bij het legen en desinfecteren van urinaals, ondersteken en bedpannen.