Verhalen van
zorgorganisaties
en Meneer Kooi

Nieuwsgierig naar hoe zorgorganisaties onze zorghulpmiddelen en dienstverlening in de praktijk ervaren? Onze klanten vertellen je er graag meer over.

Praktijkervaring Noorderboog: de vele voordelen van het voorkeursassortiment


Sinds eind vorig jaar werkt Noorderboog, aanbieder van ouderenzorg in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, samen met Meneer Kooi. Op dit moment is het proces om te komen tot een voorkeursassortiment daar in volle gang. Jennifer Santer, werkzaam op de afdeling Inkoop, vertelt waarom er voor deze werkwijze gekozen is én hoe het tot nu toe gaat!

Lees over de vele voordelen van het voorkeursassortiment

Praktijkervaring De Hoven: verrassende resultaten met Natuurlijk wassen


Janet de Jong is Fysiotherapeut bij verpleeghuis De Twaalf Hoven, een van de locaties van De Hoven. In 2021 is De Hoven gestart met een pilot Natuurlijk Wassen. “Ik ben altijd in voor het introduceren van innovaties en het opzetten van pilots om een product goed uit te kunnen proberen. Zeker als het zowel voor de zorgmedewerkers als voor de cliënten een meerwaarde lijkt te hebben."

Lees het verhaal van Janet

Praktijkervaring Bethanië: betekenisvol samenwerken


Een meerwaarde bieden aan kwetsbare ouderen; dat is het uitgangspunt van Bethanië, een kleinschalige zorgorganisatie in het bosrijke Ede en Wekerom. Ben van Gils, manager bedrijfsvoering en facility bij Bethanië, vertelt over de uitdagingen tijdens corona, maar ook hoe dit tegelijkertijd heeft gezorgd voor een waardevolle samenwerking.

Ben van Gils deelt zijn verhaal

Praktijkervaring OlmenEs: hoe een stoel het verschil kan maken


Bernice Meijer is fysiotherapeut bij OlmenEs en weet als geen ander hoe belangrijk een gezonde lichaamshouding is: “Je omgeving speelt hierin een essentiële rol. Iemand die op een te lage of te hoge stoel gaat zitten, kan geen ontspannen zithouding aannemen en heeft daardoor een hogere kans om klachten te ontwikkelen. De voorzieningen om iemand heen zijn soms nog belangrijker dan die ene behandeling.”

Hoe een stoel het verschil kan maken

Praktijkervaring ASVZ: geborgenheid zonder vrijheidsbeperking


Anne Steijns is Ergotherapeut bij ASVZ en behandelt en adviseert cliënten met als doel om cliënten zoveel mogelijk zelfstandigheid en regie te laten behouden binnen hun dagelijkse activiteiten. Op dit moment werkt ze voornamelijk met volwassenen. Anne vertelt hoe een cliënt met dementie en slaapproblemen, veiligheid vindt in een FeelSafe Go bedtent.

Hoe een bedtent zorgt voor veiligheid

De beste zorgoplossingen vanuit een goed partnerschap.

Als partner helpen we je graag goed bij de juiste keuze voor de aanschaf van hulpmiddelen en bijbehorende diensten. Denk aan advies, beheer, onderhoud, reparatie en depot met overzicht van de inzet van je hulpmiddelen.

Hoe we helpen →

Aangenaam! Mijn naam is Meneer Kooi.

Ontmoet Meneer Kooi

Vragen? Kennismaken? We staan voor je klaar.

Contact